divendres, 3 d’abril del 2009

Podi 66% Espluguí a la general de copa Tarragona d'orientació

3a i 4a prova del circuit de la copa Tarragona 2009

El cap de setmana del 14 i 15 de març es van disputar la 3a i 4a prova de la Copa Tarragona d’Orientació. La prova del dissabte va coincidir amb el Campionat de Catalunya Universitari 2009 que en aquest cas es va celebrar a la pintoresca població de Prades.

Per a l’ocasió es van preparar diferents circuits, que en funció del nivell de dificultat, recorrien els boscos que envolten el poble. El Jordi Guasch, va participar en la categoria HOPEN B (l’única puntuable per Copa Tarragona) i englobada dins dels circuits de dificultat mitjana-alta, obtenint la segona posició de la classificació general i una puntuació molt bona de cara a la classificació de la Copa Tarragona:
1r.- Alejandro Hernández – 46:14
2n.- Jordi Guasch – 58:47
3r.- David Garcia – 1:08:52
...
Sembla ser que el treball en la concentració està donant els seus fruits.

Altrament, el diumenge es va realitzar la que provisionalment és l’última prova de la Copa Tarragona. Aquest cop es va realitzar a els Pallaresos i hi van participar els corredors de la SECAE, Toni Morlans i Jordi Guasch. El dia es presentava assolellat i calurós, per tant molts corredors van decidir sortir d’hora per tal que la calor del migdia no els perjudiqués. La presència dels millors classificats i un mapa relativament nou, feien preveure que la cursa podia donar moltes sorpreses. Els principals rivals a batre, el primer classificat absolut en les tres últimes curses de copa, l’Alejandro Hernández.
La rauxa Espluguina va acabar amb l'hegemonia de l'Alejandro que portava molts dies guanyant les curses. Un circuit tècnic i exigent, on el Jordi va fer una carrera impecable amb pocs errors i molta velocitat, fet que va portar a la tan apreciada victòria!
Les xifres: 5,1 km de recorregut lineal, 130 metres de desnivell, 20 fites i 16 participants en la categoria HOPEN, la més exigent.
El resultat:

1r.- Jordi Guasch – 57:37

2n.- Alejandro Hernàndez – 58:59
....
4t.- Toni Morlans – 59:45
....

Les destacades posicions dels corredors locals en l’última cursa han propiciat que ambdós es veiéssin catapultats a les primeres posicions de la classificació general, quedant (provisionalment) de la següent manera:

1r.- Alejandro Hernández – 200 punts
2n.- Toni Morlans – 178,85 punts
3r.- Jordi Guasch – 178,65 punts

Aquests bons resultats demostren el bon moment de forma que passen els corredors de la Secció Excursionista del CAE. I això, tot just acaba de començar.
Podeu obtenir més informació a la web del Club Montsant, organitzador de la prova.