dijous, 9 d’abril del 2009

Cursa de Bràfim 2009

El diumenge dia 22 de març es va celebrar la VII Cursa Popular de Bràfim-Ermita de Loreto. Amb el cel una mica ennuvolat i un fred ben palès a primera hora del matí, es van reunir al petit poble de Bràfim unes 400 persones amb ganes de córrer i gaudir dels aproximadament 14 km de recorregut i més de 400 metres de desnivell, dels quals 8 km eren per camins de terra, 3 km per camins asfaltats, 2 km per corriols i 730 metres de tallafocs.

Allí hi van fer cap un parell de membres de la SECAE, l’Octavi Fossas i el Jordi Guasch, encara tips després d’un dissabte de calçotada amb la colla. I quina millor manera de fer baixar els calçots que suant la samarreta el diumenge pel matí.

La cursa va començar amb un ritme trepidant, i l’Octavi i el Jordi van sortir amb el grup capdavanter, situant-se ja des de bon principi en molt bones posicions. Els esperaven un primers metres de circuit planer i ràpid que a partir del quilòmetre 5 i fins al 9 es van convertir en un seguit de pujades i baixades força trencacames. Cims com la Torre del Moro o la Polla-Rossa van posar a prova els més ben preparats i van obligar a caminar als que menys ho estaven, posant cadascú al seu lloc. Els resultats finals no van ser gens menyspreables amb una remarcable 45a posició de l’Octavi Fossas i una menys destacada 188a posició del Jordi Guasch.

1r.- Mohseen El Haddad – 58:02

...

45è.- Octavi Fossas – 1:13:03

...

188è.- Jordi Guasch – 1:27:04

...

Els resultats amb detall els podeu trobar a la web de la Cursa de Bràfim.