dimecres, 29 d’abril del 2009

Podis Espluguins a la Treko Poblet ‘09

La treko ’09 ha estat un autèntic èxit de participació, com sempre multitud de categories i gent fa que hi participint atletes del més alt nivell, amb famílies que venen a passar un dia de descoberta de la natura.
Enguany els podis de les categories Reines, el circuit vermell i groc individual ha tingut color Espluguí.
Per una banda el guanyador absolut del circuit vermell, ha estat Jordi Pàmies, Espluguí que corre amb l’equip Trail masvirgili-topclass que va guanyar amb autoritat amb un temps de 3h03’.
Per altra Banda el circuit groc que contava amb més corredors Locals, també va tenir un Podi Espluguí i a més del SECAE.
La cursa va començar a l’àrea de lleure de Castellfollit, Toni va tenir molt bones sensacions des del principi, i poc a poc va anar atrapant als seus companys d’equip, Junts van fer les balisses prop del pic de l’àliga, però Jordi amb problemes físics no va poder seguir el ritme que portaven el Toni i el Ramón, que van arribar junts fins al final.
Amb un recorregut de més de 17 km el resultat va ser el seguent:
1er Toni Morlans 1h 58’ SECAE
2n Ignasi Seguí 2h 14’
3er Ramón Solé 2h 19’ SECAE

6e Jordi Guasch 2h 27’ SECAE
7é Pep Altarriba 2h 42’ ( Espluguí)
Molts altres Espluguins i membres del SECAE van participar en diverses categories, les quals en destaquem les que hem pogut reconeixer en les classificacions:
3ª posició d’Imma Saumell, (Espluguina) que va córrer el circuit vermell en 5h 06’
9ª posició de la Familia Fossas-Martin (SECAE) al Blau familia amb 3h 12’
10ª posició dels amics Sabaté-Rosell (SECAE) al Blau amics amb 2h 26’
1ª posició d’Iniesta- Puigdengoles (SECAE-CEM) al Groc familia 3h 03’
2ª posició del Puck amb el Tullet (SECAEí) equip mascota Groc 3h 25’

Després d’aquest ball de xifres nomès cal posar un 9 alt a l’organització i lamentar la pedregada que va deslluir completament l’entrega de Premis. I que no poguem tenir la foto del podi tan SECAE que hem tingut.