dissabte, 16 de maig del 2009

Cursa a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc

El divendres 1 de maig coincidint amb la festivitat del dia del treballador es va disputar la 15a Cursa de Fons a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc, un clàssic per a aquells a qui agraden les curses curtes (10 km) i amb un desnivell moderat.

Ens vam despertar amb un temps tapadot i amb una fina pluja que no animava gaire a correr però que no ens va dissuadir de les nostres pretensions.

Aquest any, l’organització, va decidir canviar el circuit que els últims anys ens conduia per carretera asfaltada direcció a Rojals. Aquest cop, i després de fer un tom per Montblanc, ens van dirigir cap a la pista que mena a l’Espluga. A mig camí, ens van fer girar altre cop cap a Montblanc i fins l’Ermita de Sant Josep. Dos membres de la SECAE van disputar aquesta prova amb resultats diversos. Així doncs, el Ramon Solé que últimament està marcant molt bons temps, va acabar a la posició 56 amb un temps de 42:28.

Per altra banda, el Jordi Guasch, que va començar, com el Ramon, en les posicions capdavanteres, no va poder mantenir el ritme dels més forts i a partir del quilòmetre 6 va anar perdent posicions fins a quedar el 100 amb un temps de 45:15. Sembla ser que la lesió del genoll encara no està recuperada.

Per veure més fotografies i les classificacions de la prova podeu navegar per la web del Club Atlètic Montblanc on hi trobareu tota la informació.