dijous, 2 de juliol del 2009

Podi a la combinada de Btt i cursa atlètica de l’ermita de Sant Joan.

El passat diumenge 28 de juny va tenir lloc la 1a pujada amb btt a l’ermita de Sant Joan de Montblanc i primera combinada amb la cursa atlètica que ja fa anys que es celebra el dia 24 de juny.
La cursa de btt va ser liderada per ciclistes de reconegut prestigi que van fer que la cursa fos ràpida i dura com s’esperava. Diversos corredors del bttfrancolí i del Secae hi van participar amb un exel•lent resultat.

Carles Asensio que anava a les posicions davanteres va patir una dura caiguda que va fer que hagués d’abandonar quan tenia la possibilitat de fer un bon paper a la cursa. Malauradament a dia d'avui hem de dir-vos que s'ha trencat la calvicula i que estarà uns quants dies de baixa! Caram! Entre el Guaski i l'Asensio tenim un munt de lesionats! Molts ànims a tots!


Marc Martí va demostrar que l’entreno de fons que ha anat mantenint ha donat els resultats desitjats, tot i la manca d’entrenament específic de bicicleta, fent una molt bona carrera i una molt bona combinada junt amb la cursa atlètica quedant dels 5 primers de la combinada.



Toni Morlans que a la cursa atlètica es va anant mantenint va donar un cop d’afecte amb la btt quedant el 13 de la general i el més important, fent el temps que necessitava per tal de pujar al podi de la combinada. Quedant tercer absolut de la combinada atlètica-btt.



El Btt Francolí va fer l’estrena de l’equipament prop de casa amb una gran participació i bons resultats anims!!!!
Com semptre les millors animadores amb el Bernat vigilant...

Text: Blogger
Fotos: Pep cabestany Btttarragona.com