divendres, 16 d’octubre del 2009

Duatló d’alta muntanya de Catalunya


Un any més uns quants bojos per la muntanya ens vam retrobar a la Duatló d’alta muntanya de Núria.
Enguany feia molt de bo i vam disfrutar de valent de la cursa que ja s’ha convertit en tot un clàssic del calendari de les duatlons XM.
De bon dematí des de Ribes i quan encara era negra nit ens vam repartir en diversos cotxes per a pujar a Queralbs. A mi em van recollir els companys de fatigues dels Ilercavons, on en un cotxe familiar vam entaforar 4 persones i 4 bicicletes! Una animalada! Gràcies al Joan Farnós i a la falda del nostre amic Benaiges alias Jotabe, amb els savis consells del Lluís.
Un cop ens vam retrobar amb l’Octavi (masvirgili) i l’Asensio cap amunt a fer cua i a esperar amb els mugrons de punta la sortida, amb vells coneguts i comentant la jugada.

Tret de sortida i una pujada nan fent amb btt que ens duu a Fontalba on amb poquets minuts de diferencia vam arribar jo, l’asensio i el Tavi.
Després ens quedaba la dura pujada al Puigmal i baixada a Núria on les rampes van fer acte de presencia per no faltar a la cita anual! Allí a Núria ens esperaven les families per donar-nos molts i molts ànimus. I la dura tornada a Fontalba que vam compartir amb el Tavi animant-nos mutuament.

Després btt i a fons cap avall que la recompensa d’haver-la acabat ens espera!
Els temps I posició:
Toni 3h 41’ 08’’ posició 132
Tavi 3h 43’ 23’’ posició 153
Asensio 4h 21’ 19’’ posició 366
Menys jo tots van millorar els registres de l’any passat, tot i això tots en vam quedar molt contents del que vam fer per que aquí sí que el més important es participar i acabar.

Text: Toni
Fotos: Núria i Carme.