dimarts, 29 de desembre del 2009

Triomf a Miramar per equips


Enguany els de l’AAEET de Valls van tornar a organitzar la cursa d’orientació de Miramar, que si bé es una cursa de caràcter popular, no hi falta el nivell amb els corredors. Dos circuits de 7 i 15 km amb molt de desnivell i duresa i amb sorpreses amagades dins d’arnes d’abelles…
Tot començava al poble de Miramar el dia 22 de novembre a partir de les 9 del matí on el corredor del SECAE, Toni Morlans, junt amb el Joan Borràs Ambdós pares primerencs, i companys de feina, son qui es van emportar el trionf per equips en el recorregut llarg.
Un magnífic dia i el fet de que tot i no estar en plena forma van formar un exel·lent equip d’orientació que els va dur a traçar correctament i amb un menor esforç físic a la victòria.
En categoría individual Edu Vizcaya del Club orientació Montsant va ser qui va arribar primer, seguit de Jordi Pàmies, Espluguí del Mas Virgili i tercer el company Jordi Coral.
Una magnífica cursa que no us podeu perdre l'any que vé amb desenes de regals per sorteig , que això sí els nostres corredors no van arreplegar.

Text: Blogger
Foto: Gemma Roselló