dilluns, 13 d’abril del 2015

Cap de setmana de curses Almostrek, Blancafort i Barcelona

Un cap de setmana amb un festival de curses!
Comencem per la de muntanya!

Un recorregut força atractiu per la cursa, indicat tant per a corredors experts de muntanya com per a gent que es vulgui iniciar en aquesta modalitat. Una distancia de 17,5 km on trobàrem una mica de tot, camins i senders que permetien córrer i uns quant trams mes tècnics que posàren a prova les nostres forces, un desnivell positiu important, quasi be 900 metres, que en la seva part mes alta ens portà fins el Puig d’en Cama. 

 La pujada a Puig d'en Cama va ser durilla però un cop has arribat a dalt veus que l'esforç s'ho val!! unes vistes estupendes. Vam fer un tram de senders molt rodadors i vam disfrutar-los molt!!
Els resultats:
Nuria  posició 135    2:25.30
Montse posició 137  2:31
Rosa posició 138           2:32:03



A la capital Catalana, 4 intrèpids Espluguins també van lluïr i suar els nostres colors locals.


Quina sortida! Ple de masses de gent; grans i adults, animals de companyia, amb rodes i en familia. Al tercer kilòmetre convertida en cursa d'obstacles....Marcant el ritme i amb desnivells inclosos. Una entrada espectacular al estadi sortir corrent i sentin-te protagonista, la batucada et donava la força necessaria per creuar els ultims kilometres, i en veure un panel mega gran del corte ingles que hi posava "meta" la emocio s'apodera dins teu, contenta i feliç d'arribar-hi, els guanyadors hem sigut cada persona q ha fet realitat aquesta cursa solidaria per l'Institut Guttman. Més de 80.000 participants! Ara sols queda descansar i esperar a la proxima😄




Per últim a la mitja marató asfaltera de Blancafort un altre podi Espluguí de la nostra corredora Eva Bonet. van participar-hi també el Joan Civit, el Joan Heredia el Ton Boqué, el Marc Vidal i l'Eva.
 l'Equipàs que va donar mooolta guerra!


Quan pengin els resultats oficials amb els temps ho penjarem... Mentrestant a descansar!

Text: Rosa, Montse i Blogger
Fotos: algu!