dijous, 9 d’abril del 2015

Trescant el podi a la cursa de Prades

El passat 5 de març, diumenge de Pàsqua uns quants espluguins, entre ells l’Anton Boqué, el Marc Martí, (acompanyats pel montblanquí Jordi Puigdengoles), l’Eva Bonet i el Joan Ramon Gásquez , vam anar a la cursa que organitzava el Club O2  de Prades. Hi havien dues distàncies a escollir, la de 13 o la de 9km, tots els espluguins ens vam decantar per la llarga.
La sortida era a l’entranyable plaça de Prades, però a 2 graus de temperatura, 10 minuts abans de la cursa no es veia cap runner pel carrer, tots eren distribuïts pels bars de la zona. A les 10 en punt del matí es va donar el tret de sortida.
Va començar la cursa amb una forta pujada d’uns dos quilòmetres, aquí tots els corredors van trobar el seu ritme més còmode. Després de córrer per diferents senders, corriols i camins de cabra, els espluguins vam acabar la cursa amb un meritoris temps. El Marc Martí  i l’Anton Boqué van entrar junts i van quedar en un  5è i 6è lloc de la general, l’Eva Bonet va quedar 1era en la categoria femenina, acompanyada en tot moment pel Joan Ramon Gásquez, (si no la noia es perd a cada cantonada) que va quedar en la 12ena posició de la general. 

Un magnífic resultat si tenim en compte el poc temps que alguns d'ells fa que competeixen... En resum una bona jornada de running i  una cursa curta però intensa de la que vam poder gaudir en tot moment.
Text i fotos: bloggers